Disney™ Belle en Rapunzel’s koninklijke paardenstal (43195)



7
2

Merk

LEGO®

Serie

Disney™

Productcode

43195

Stenen

239

Leeftijd

5+

Verkrijgbaar bij de volgende webshops

 49,25
Bol.com
1 werkdag Gratis verzending
BEKIJK

Beschrijving Disney™ Belle en Rapunzel’s koninklijke paardenstal (43195)

Fantasierijk speelplezier en schattige paarden in deze Disney set

  • Geef de rollenspellen van kinderen een boost met deze LEGO® ǀ Disney Belle en Rapunzel’s koninklijke paardenstal (43195) set, een unieke Disney Princess bouwset. Het plezier begint al bij het bouwen en houdt nooit meer op!
  • Er staan je kind een hoop fantasierijke avonturen te wachten. Deze creatieve set bestaat uit een stal met 3 verdiepingen en 5 ruimtes, 2 kleine losse stallen, een stickervel en een heleboel accessoires voor fantasierijk speelplezier.
  • 2 geliefde personages, Disney’s Belle en Rapunzel, staan klaar om de handen uit de mouwen te steken en een heleboel buitenritten te maken met dit bouwspeelgoed. Deze leuke set bevat ook 2 LEGO® paardenfiguren van Maximus en Philippe.
  • Elke Disney Princess fan vanaf 5 jaar zal deze set fantastisch vinden. Kinderen kunnen eindeloze verhalen bedenken met deze hoogwaardige cadeauset, alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes – ideaal voor urenlang fantasierijk speelplezier.
  • Gemaakt om mee te spelen of neer te zetten. De stal en is inclusief de kleinere stallen ca. 24 cm hoog, 33 cm breed en 7 cm diep. De set is gemaakt om mee te spelen, maar ziet er ook cool uit in een kinderkamer.
  • Wil je kinderen een nog leukere bouwervaring bieden? Dat kan nu met digitale Instructions PLUS! Dankzij intuïtieve modi als zoomen, draaien en de doorschijnende modus is dit LEGO® bouwen voor het digitale tijdperk!
  • Deze bouwbare Disney Princess speelgoedset bevat gedetailleerde minipoppetjes, berijdbare paardenfiguren en inspiratie voor eindeloos creatief speelplezier waarmee kinderen belangrijke vaardigheden ontwikkelen.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.