Friends Alpaca berg jungle reddingsactie (41432)



3
1

Merk

LEGO®

Serie

Friends

Productcode

41432

Stenen

512

Leeftijd

7+

Verkrijgbaar bij de volgende webshops

 69,98
Bol.com
1 werkdag Gratis verzending
BEKIJK

Beschrijving Friends Alpaca berg jungle reddingsactie (41432)

Dierenreddingsset voor urenlang creatief speelplezier

  • LEGO® Friends is een trotse sponsor van het werk van National Geographic Explorers, die hun creativiteit, nieuwsgierigheid en passie inzetten om bedreigde diersoorten in de jungle te beschermen en te bouwen aan een betere wereld voor ons allemaal.
  • Laat kinderen helemaal opgaan in spannende avonturen in de bergen met dit kleurrijke en gedetailleerde bouwspeelgoed met een bouwbare uitbarstende vulkaan. Geweldig voor kinderen die houden van actie, de natuur en het verzorgen van dieren.
  • Metde Alpaca berg jungle reddingsactie (41432) set kunnen kinderen allerlei avonturen in de jungle naspelen met de hulp van de minipoppetjes van LEGO® Friends Stephanie en Mia die ze zelf kunnen bouwen, 3 alpacafiguren en schattige figuren van een vleermuis en een vogel.
  • Kinderen kunnen doen alsof ze de berg beklimmen, de uitbarsting melden en langs de tokkelbaan naar beneden roetsjen naar de speelgoedhut. Ze kunnen peddelen in de kano en vliegen in de reddingshelikopter. Nadat de redding in dejungle achter de rug is, kunnen ze de grotten verkennen.
  • Er zijn allerlei verhalen te bedenken met dit 512-delige avonturenspeelgoed, waardoor het een schitterend cadeau is voor een verjaardag of de decembermaand voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die het leuk vinden om reddingsmissies te ondernemen en dieren te verzorgen.
  • Met een hoogte van ca. 22 cm en breedte van ca. 20 cm is dit vulkaanspeelgoed een echte blikvanger. De set is compatibel met alle LEGO® sets, dus kinderen kunnen hem combineren met andere LEGO stenen voor nog meer creatieve speelmogelijkheden.
  • Deze speelset met een berg heeft geen batterijen nodig. In plaats daarvan wordt de set tot leven gebracht dankzij het slimme ontwerp: met een druk op de knop schiet er lava uit de vulkaan en door de doorschijnende stenen lijkt het water van de waterval echt te stromen.
  • De actie begint met het bouwen van het model! Al het LEGO® speelgoed bevat een duidelijke handleiding, maar deze set beschikt ook over Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app, waarmee kinderen hun creatie in 3D kunnen bekijken, draaien en erop kunnen inzoomen!
  • LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen en de eigen strikte kwaliteitseisen van de LEGO Groep, waardoor de onderdelen steeds weer eenvoudig in elkaar gezet en uit elkaar gehaald kunnen worden – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® Friends stenen en bouwsets worden tot het uiterste getest, wat betekent dat dit bouwspeelgoed voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde kwaliteits- en veiligheidsnormen. Misschien is het zelfs bestand tegen een vulkaanuitbarsting!