NINJAGO® Storm Fighter gevecht (71703)



5
1

Merk

LEGO®

Serie

NINJAGO®

Productcode

71703

Stenen

165

Leeftijd

4+

Verkrijgbaar bij de volgende webshops

 42,99
Bol.com
1 werkdag Gratis verzending
BEKIJK

Beschrijving NINJAGO® Storm Fighter gevecht (71703)

Ninjaspeelset met een speelgoedauto, vliegtuig en 3 ninja-actiefiguren

  • LEGO® NINJAGO® Legacy set met Kai en Jay uit klassieke eerdere seizoenen van de tv-serie, waarin ze spannende avonturen beleven en het opnemen tegen Lasha. Dit NINJAGO pakket is ideaal om kleuters te helpen bij het ontwikkelen van hun bouwvaardigheden.
  • Dit leuke speelgoed bevat startsteenbouwplaten om kleine ninja’s te leren bouwen en hun eigen NINJAGO® avonturen te laten bedenken met minifiguren van Kai, Jay, Lasha, een speelgoedauto, een speelgoedvliegtuig en een tempel met daaraan vast een gevangenis.
  • Deze Storm Fighter gevecht NINJAGO® Legacy set bevat een cool ninjavliegtuig met uitvouwbare vleugels en een speelgoedauto met een schieter waarmee ninjafans spannende gevechtsscènes uit de tv-serie NINJAGO Masters of Spinjitzu kunnen naspelen.
  • Deze 165-delige NINJAGO® set met bouwbare figuren biedt kinderen vanaf 4 jaar een leuke bouwervaring en is een populair cadeau voor echte ninjafans voor een verjaardag of de feestdagen.
  • Dit ninjaspeelgoed is nieuw vanaf juni 2020 en vormt een langverwachte update uit de klassieke seizoenen van de NINJAGO® tv-serie. De tempel is ca. 10 cm hoog, 13 cm lang en 20 cm breed – het ideale formaat om waar dan ook mee te spelen.
  • Voor dit bouwspeelgoed voor kinderen zijn geen batterijen nodig – ze kunnen er direct mee aan de slag. Het NINJAGO® pakket wordt uitsluitend gevoed door de fantasie van kinderen, dus de ninja’s hoeven nooit een wapenstilstand af te sluiten.
  • Het ideale speelgoed om kleuters te leren bouwen. De eenvoudig te volgen instructies helpen deze NINJAGO® set tot leven te brengen voor vele NINJAGO avonturen.
  • LEGO® 4+ bouwsets voor jonge kinderen laten hen kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. De sets leren kinderen het doel van de verschillende bouwstappen te begrijpen en stimuleren tegelijkertijd hun zelfvertrouwen.
  • LEGO® bouwstenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste normen van de industrie. Ze zijn consistent, compatibel en iedere keer weer eenvoudig uit elkaar te halen.
  • Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, zowel op aarde als in NINJAGO® City!