Star Wars™ A-wing Starfighter™ (75275)



8
1

Merk

LEGO®

Serie

Star Wars™

Productcode

75275

Stenen

1673

Minifiguren

1

Leeftijd

18+

Verkrijgbaar bij de volgende webshops

 349,00
Bol.com
1 werkdag Gratis verzending
BEKIJK

Beschrijving Star Wars™ A-wing Starfighter™ (75275)

LEGO® Star Wars™ A-wing Starfighter om te verzamelen en neer te zetten!

  • Maak een verbluffend model van de allereerste LEGO® Ultimate Collector Series versie van de A-wing Starfighter (75275) uit Star Wars: Return of the Jedi, met een afneembare cockpitkoepel die nieuw is vanaf januari 2020!
  • Star Wars™ fans zullen de authentieke details, zoals de draaiende laserkanonnen, ongetwijfeld geweldig vinden. De set is inclusief een verstelbare standaard met informatieplaatje en een A-wing piloot om een opvallende Star Wars opstelling te vormen.
  • Deze A-wing LEGO® set maakt deel uit van de Star Wars™ Ultimate Collector Series (UCS). Bekijk ook de briljante Stormtrooper™ helm (75276) en Boba Fett™ helm (75277) modellen om te bouwen en neer te zetten.
  • Deze 1673-delige LEGO® Star Wars™ A-wing fighter bouwset biedt een leuke en boeiende bouwuitdaging voor Star Wars fans van 18 jaar en ouder en is een fantastisch cadeau voor een verjaardag, Kerst of als verrassing voor een andere speciale gelegenheid.
  • Dit LEGO® Star Wars™ A-wing fighter model om te verzamelen is inclusief standaard ca. 27 cm hoog, 42 cm lang en 26 cm breed en maakt grote indruk als je het thuis of op kantoor een mooi plekje geeft.
  • Met deze batterijloze bouwset kunnen volwassenen zich heerlijk ontspannen na een dag hard werken. Vergeet je zorgen voor een tijdje, word weer helemaal zen en creëer een ongelofelijk LEGO® Star Wars™ A-wing model!
  • Wil je dit A-wing Starfighter model kopen voor een Star Wars™ fan die nog niet bekend is met LEGO® sets? Geen probleem. De set bevat stapsgewijze instructies, zodat hij of zij vol vertrouwen aan de slag kan gaan met het bouwen van dit uitdagende model.
  • Er zijn veel verschillende LEGO® Star Wars™ bouwsets om fans van alle leeftijden mee te verrassen, of ze nu beroemde filmscènes willen naspelen, hun eigen spannende verhalen willen bedenken of de geweldige modellen willen bouwen en neerzetten.
  • Je hebt de Kracht niet nodig om LEGO® stenen op elkaar te zetten en van elkaar te halen! Ze voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent en probleemloos in elkaar te zetten zijn.
  • De LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel elke denkbare manier getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze coole Star Wars™ A-wing fighter bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld (en aan die van een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan!).