Star Wars™ AT-AT™ vs Tauntaun™ Microfighters (75298)



11
3

Merk

LEGO®

Serie

Star Wars™

Productcode

75298

Stenen

205

Leeftijd

6+

Verkrijgbaar bij de volgende webshops

 33,95
Bol.com
1 werkdag Gratis verzending
BEKIJK

Beschrijving Star Wars™ AT-AT™ vs Tauntaun™ Microfighters (75298)

2 coole LEGO® Star Wars™ microfighters voor leuke gevechten

  • Kinderen kunnen de Slag om Hoth uit Star Wars: The Empire Strikes Back nabouwen en hun eigen verhalen bedenken met deze snel te bouwen microfighters van LEGO® stenen van een AT-AT Walker en een Tauntaun.
  • Deze AT-AT vs Tauntaun Microfighters (75298) set is inclusief 2 LEGO® minifiguren: Luke Skywalker met zijn lichtzwaard en een AT-AT bestuurder. Ze zijn allebei uitgerust met een noppenschieter en een elektroverrekijker.
  • De Tauntaun en de verstelbare AT-AT beschikken allebei over een zitplaats voor een LEGO® minifiguur. Je kunt deze set uitstekend combineren met de Millennium Falcon microfighter (75295) voor nog leukere gevechten.
  • Dit geweldige 205-delige bouwspeelgoed is een mooi cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor om kinderen vanaf 6 jaar te laten kennismaken met het leuke, creatieve LEGO® Star Wars™ universum.
  • De Tauntaun is ca. 7 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed. Deze set past samen met de AT-AT en LEGO® minifiguren in een rugzak, zodat kinderen er ook onderweg mee kunnen spelen.
  • Denk je erover om deze bouw- en speelset te kopen voor een jonge Star Wars™ fan die nog niet vaak met LEGO® stenen heeft gebouwd? Geen probleem. De set bevat eenvoudig te volgen instructies, waarmee kinderen zelfstandig aan de slag kunnen.
  • Met het geweldige LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de Star Wars saga naspelen, zelf unieke verhalen bedenken of de verzamelmodellen op een mooi plekje neerzetten.
  • Je hebt de Kracht niet nodig om LEGO® stenen in elkaar te zetten! Ze voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen voor consistentie, compatibiliteit en stevige bouwwerken.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en grondig geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld – en aan die van een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan!